alle kategorier

Globalt marked

Forside>Om os>Globalt marked

Hjemmemarked

               

Beyond har specialiseret sig i infusionsstyring (infusionspumpe, sprøjtepumpe osv.), søvnapnøløsninger til vejrtrækning (CPAP, BPAP-enheder og maske), tandudstyr, medicinsk teknik, sygeplejerskeopkaldssystem osv., som har verdensomspændende anvendelser i tusindvis af medicinske institutioner. Beyond har gode samarbejdsrelationer med adskillige hospitaler og eksperter. Med en række kontorer og datterselskaber i forskellige provinser og kommuner og autonome regioner som Zhengzhou, Nanjing og Chengdu, har Beyonds' forretningslinje global dækning i mere end 50 lande og regioner, der danner et komplet salgs- og servicenetværk.

                       

I mellemtiden udvikler Beyond et dybtgående samarbejde med Central South University, Changsha University of Science & Technology, Hunan University of Chinese Medicine, samt en række videnskabelige forskningsinstitutioner og akademier. Derudover anvender Beyond kliniske krav og banebrydende medicinske teknologier er inkorporeret af den medicinske behandling i Beyonds produktinnovation, som også er forpligtet til at fremme udvikling af menneskers sundhed med bedre og mere værdifulde produkter og løsninger.

                       

Som Hunan Hi-tech Entrepreneurs er Beyond blevet udviklet og tildelt næsten 20 patenter og ophavsrettigheder til 16 softwareapplikationer, hvilket er en reel støtte til bæredygtig udvikling af virksomheden gennem anvendelse i faktisk produktion, en forbedring af stabiliteten og pålideligheden af ​​teknologi og en forbedring af kernekonkurrenceevnen. 


oversøisk marked

I de seneste år har Beyond udvidet sin internationale rækkevidde og former det globale marketingnetværk med 3 gode internationale marketingteams.

                       

Vores produkter sælges godt til mere end 50 lande og regioner:

                       

Sydøstasien: Thailand, Filippinerne, Malaysia

                       

Europa og Amerika: Tyskland, Storbritannien, USA, Canada

                       

Andre: Brasilien, Rusland, Dubai, Indien

                       

Beyonds produkter og tjenester har opnået anerkendelse og højt omdømme blandt massive læger.

Hotte kategorier

0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom