alle kategorier

Nyheder

Forside>Nyheder

High flow næsekanyle iltbehandling "Sejler ud" for at imødekomme markedets efterspørgsel

Tid: 2021-08-02 Hits: 653

     For nylig er epidemien i Sydøstasien steget hurtigt, og dens medicinske ressourcer er konstant anstrengt. Ifølge de epidemiske data udgivet af Indonesiens nationale katastrofehjælpsagentur den 27. juli tilføjede Indonesien 45,203 nye tilfælde og 2069 nye dødsfald, et nyt højdepunkt siden udbruddet i Indonesien. Malaysia, Thailand har mere end 10,000 tilfælde på en enkelt dag. I juli 27,6,260 nye bekræftede tilfælde blev rapporteret i Vietnam.微 信 图片 _20210728173812

      Som en rygrad virksomhed i den oversøiske forsyning af anti-epidemi forsyninger, har BEYOND Medical vist Kinas styrke og leveret Kinas håb til verden. i henhold til den nuværende epidemiske dynamik formulerede virksomhedsledere hurtigt retningslinjer, aktiverede øjeblikkeligt nødarbejdsplaner, øgede råmaterialebeholdningen af ​​iltbehandling med høj flow næsekanyle og arrangerede produktionslinjemedarbejdere til at arbejde overarbejde for produkter.Indsatsen, og samtidig fremskynde leveringshastigheden for at sikre, at kundeordrer afsendes problemfrit inden for 2-5 dage, hvilket prioriterer at garantere de presserende behov i de alvorlige epidemiske områder i de sydøstasiatiske lande.

微 信 图片 _20210728173918

     På nuværende tidspunkt har BYOND Medical leveret et stort antal iltbehandlinger med høj flow næsekanyle til sydøstasiatiske lande, herunder Indonesien, Vietnam, Thailand osv., som effektivt udfyldte hullerne i medicinsk udstyr og fortsatte med at formidle "kinesisk kraft" til anti-epidemikrig i Sydøstasien.


Forrige: BYOND Medical afslørede sine produkter på den 84. China International Medical Equipment Fair

Næste: New Arrivals|Hopefusion-serien af ​​infusionssprøjtepumper kommer på markedet

Hotte kategorier

0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom